Websites 

- website ontwikkeling -

Content Management Systemen (CMS)

Gun uzelf onze ervaring en maak uw website succesvol.

Web Design

Specialist in
 • Responsive templates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Update/upgrade beheer
 • SSL certificaten
 • CSS aanpassingen

Webdevelopment

Specialist in
 • Custom webapplicaties
 • Laravel
 • Codeigniter
 • MySQL
 • Javascript

CMS

Specialist in
 • Joomla! CMS
 • Wordpress
 • Prestashop

Enkele websites door ons ontwikkeld

We hebben veel websites ontwikkeld en evenredig in beheer. Hieronder enkele websites waar wij trots op zijn.
www.ttopstart.com

Ttopstart

ttopstart is een bedrijf op het gebied van wetenschap en bedrijfsadvies dat vooraanstaande onderzoekers en innovatieve bedrijven bedient op het gebied van biowetenschappen, medische technologie en gezondheid. ttopstart is gespecialiseerd in de markten life sciences, medische technologie en gezondheidszorg, aangezien deze markten onderling sterk met elkaar zijn verbonden. We ondersteunen klanten in 19 EU-landen en de VS.
SDEN - Stichting Dranken Examens en Normering

SDEN - Stichting Dranken Examens en Normering

De Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) is hét instituut in Nederland voor landelijk erkende drankexamens. SDEN ontwikkelt en organiseert door de branche erkende drankexamens in wijn, bier en gedistilleerd. Opleiden en examineren vindt bij SDEN gescheiden plaats. Opleiders vragen bij SDEN de examens aan. Hierdoor blijft SDEN een onafhankelijke organisatie en waarborgt hiermee de kwaliteit van de examens. De Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) is opgericht vanuit een behoefte aan een transparante en onafhankelijke organisatie waardoor examinering gescheiden wordt van het opleiden.
Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS)

KVNW - professionele branchevereniging van wijnimporteurs in Nederland

KVNW en de wijnbranche De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) is een vereniging met ongeveer 130 leden, die samen ruim 75% van de Nederlandse wijnbranche vertegenwoordigen. Zowel grote als kleinere bedrijven zijn aangesloten. Ook het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van multinationals tot kleine wijnspecialisten. De KVNW spreekt namens haar leden met politiek, bedrijfsleven en de media. Als vereniging dragen we bij aan de ontwikkeling van onze branche en van uw individuele bedrijf. De KVNW kreeg het predicaat ‘Koninklijk’ in 1999, bij het honderd jarig bestaan.

Waarmee moet rekening gehouden worden?

Een website is meer dan een paar stukjes tekst en afbeeldingen in een CMS plaatsen. Er zijn veel zaken waar men rekening mee moet houden.

Goede content

Makkelijk gezegd maar toch verdient de content grote aandacht. Een goede website valt of staat met teksten die voor de bezoeker to-the-point zijn. Heb je in beeld wie je bezoekers zijn en klikt de bezoeker dan ook op de juiste buttons?

Hosting

Natuurlijk is de hosting erg belangrijk voor uw website. Natuurlijk moet de performance van de server optimaal zijn voor het snel tonen van uw website maar vooral: de hosting moet betrouwbaar en veilig zijn.

Update / Upgrade beheer

Een website is bijna altijd ontwikkeld op basis van een CMS. Wij zorgen er voor dat dit CMS altijd up-to-date is. Zo blijft de werking en de veiligheid van uw website gewaarborgd.

Persoonsgegevens? Wat dan?

Worden er persoonsgegevens opgeslagen op uw website? Dan is het wettelijk noodzakelijk om een verwerkersovereenkomst met ons af te sluiten. Vraag naar meer informatie via ons contactformulier.

SEO, zoekmachine optimalisatie

SEO advies is mogelijk. Natuurlijk begint het met goede teksten, naamgeving van de afbeeldingen maar ook de meta-teksten moeten niet vergeten worden. SEO gaat echter verder en wij kunnen hierbij helpen. 

Wat doet u? Wat doen wij?

Natuurlijk bent u eigenaar van uw eigen website. Maar wij kunnen u helpen met alle facetten die noodzakelijk zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Adres

van Heekstraat 11
3125BN Schiedam

Contact

085 9023690
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

085 9023699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW | All Rights Reserved