Waarom zie ik deze pagina
als ik naar mijn domein ga?

U ziet deze pagina terwijl u naar uw domein gaat via http://www.uwdomein.nl.
Dit kan meerdere oorzaken hebben

NetSolid Remote Werkplek

Het domein is nog niet actief of verhuisd

Een nieuw aangevraagde domeinnaam is niet gelijk actief te zien op het internet. De exacte tijd is niet aan te geven en afhankelijk van de door uw gekozen domeinnaam extensie. De meest voorkomende TLD's zijn geheel geautomatiseerd en zijn met één druk op de knop geregistreerd. Voor een aantal buitenlandse domein extensies als bijv. .com.tr of .pt is een wat langere registratietijd benodigd.

Indien uw registratie is voltooid, kan het nog uren dagen duren voordat uw domeinnaam wereldwijd actief is (max. 48 uur). Alle DNS servers updaten namelijk na maximaal 48 uur hun gegevens.

U heeft een typefout gemaakt

Controleer aub of u geen typefout heeft gemaakt.

Uw DNS settings staan verkeerd

U heeft uw DNS settings naar één van onze servers staan maar het domein of het subdomein is daar niet aangemaakt. In de meeste gevallen is er een wildcard aangemaakt die naar onze servers wijst. Meer infomatie: http://en.wikipedia.org/wiki/Wildcard_DNS_record

In dit geval kent DNS uw subdomein wel maar onze hostingserver niet. Maak in dat geval ook het subdomein aan op uw hosting account of verwijder de wildcard en maak alleen die A records aan die werkelijk op uw hostingaccount aanwezig zijn zoals www.uwdomeinnaam.nl.

Uw domein staat verkeerd ingesteld door uw hostingbedrijf

U heeft uw domein niet bij ons geregistreerd maar komt hier wel terecht? Neem dan contact op met uw hostingprovider en geef aan dat de DNS gegevens van uw domein verkeerd staan ingesteld. Of stap nu direct over naar onze webhosting.

Indien het bovenstaande niet van toepassing is neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats een ticket via onze klantenportal.

Vragen

Heeft u ondanks ongewijzigde voortzetting van de diensten toch nog vragen
dan kunt u contact opnemen via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.