VOIP telefonie ook voor u?

- telefooncentrale in de cloud -

VoIP betekent bellen met meer functionaliteit,
meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing

Vaste kosten zijn lager

VoIP zal u een flinke kostenbesparing opleveren. Vooral als u momenteel gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Wij kunnen u voorrekenen dat uw totaalbedrag per maand van deze lijnen fors lager zullen zijn. Met VoIP heeft u nog maar één internetverbinding nodig.

Minder belkosten

Waarschijnlijk gaat u minder per per minuut en per gesprek betalen dan in uw huidige situatie. VoIP heeft een concurrerend beltarief voor bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen 'thuiswerken'.

Eenvoudig

Via de portal heeft u een overzicht over al uw informatie, zoals uw facturen. De portal is via een standaard webbrowser te bereiken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Schaalbaar en flexibel

VoIP is schaalbaar en flexibel. Uw VOIP telefonie moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. VoIP is daar de ideale oplossing voor. Zo is er op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer geen limiet.

NetSolid Hosted Platform

Hosted platform

Ons hosted platform is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld

Onderling gratis bellen

Door gebruik te maken van ons hosted platform gaat u minder betalen aan belkosten dan in uw huidige situatie. Een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Bovendien is intern bellen gratis, waar ook ter wereld!

Altijd bereikbaar

Ons platform is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar.

VAMO (Vast Mobiel Integratie)

VAMO staat voor Vast & Mobiel integratie. Met andere woorden: het telefoonverkeer over uw vaste telefoon gaat ook over uw mobiele telefoon. Als u met uw mobiele telefoon belt, dan belt u met uw vaste nummer naar buiten.

Waarom Vast & Mobiel integratie?

Tegenwoordig is een vaste werkplek niet meer vanzelfsprekend. We werken steeds meer vanaf een flexibele werkplek, thuis of onderweg. Deze nieuwe manier van werken vraagt om creatieve oplossingen. Efficiënt werken met collega’s en bereikbaarheid worden steeds belangrijker.

Alle functies ook op uw mobiel

Door vaste telefonie te integreren met mobiele telefonie ervaart u alle gemakken van vaste telefonie op uw mobiel. Hierbij werken de mogelijkheden van de telefoon op kantoor ook op uw mobiele telefoon, zoals doorverbinden, andere gesprekken beantwoorden en doorschakelen van inkomende gesprekken. Alle functies die u op uw vaste telefoon kunt doen, werken ook op uw mobiele telefoon.

Vergroot bereikbaarheid met VAMO

Door het combineren van vaste- en mobiele aansluiting wordt uw bereikbaarheid vergroot, van uw medewerkers en van uw kantoor. De beller weet niet of de persoon op kantoor of onderweg is, hij krijgt u simpelweg altijd aan de lijn. De (potentiële) klant belt één nummer en krijgt u altijd aan de telefoon. U bespaart hiermee ook nog eens kostbare doorschakelkosten, dat is de eerste winst!

Adres

van Heekstraat 11
3125BN Schiedam

Contact

085 9023690
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

085 9023699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW | All Rights Reserved