Over NetSolid

ICT zoals het hoort

"Groot genoeg om alle mogelijke opdrachten aan te kunnen,
klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn!"

Na jarenlange werkervaring in de ICT sector startten Adri Hessels, Robert Heidema en Ruben Soeterman in 2009 hun eigen bedrijf: NetSolid ICT & clouddiensten.

Actuele kennis en relevante ervaring

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak.

Zeer divers

Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en het ontwikkelen en beheren van websites en webshops.

Korte lijnen

Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij denken mee over oplossingen op alle niveaus, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau, waarbij flexibel maatwerk het uitgangspunt vormt.

Vertrouwen

ICT is voor elke organisatie een belangrijk middel waar men op moet kunnen vertrouwen. Wij willen uw organisatie helpen om te presteren en om te blijven presteren. En als er iets niet werkt zoals verwacht dan kunt u ons altijd bereiken.

Onze geschiedenis

In de avonduren

2009-2014

In 2009 schrijven Ruben Soeterman en Robert Heidema de VOF NetSolid in bij de kamer van koophandel. Vanuit huis beginnen we met het maken van websites en met het samenstellen van servers. Omdat hosting altijd beter kan starten we ook gelijk met het hosten van de websites. Op 26 februari 2012 fuseert de VOF met Joomlabeheer en wordt Adri Hessels de 3e vennoot.

Ondanks de crisis lukt het ons om te blijven groeien.

Eigen kantoor

2014-2019

In 2014 groeien wij uit ons jasje en wordt een bedrijfspand aan de goudstraat te Zoetermeer betrokken. In 2017 blijkt ook deze ruimte te klein en betrekken wij twee units in hetzelfde gebouw. Van 40m2 naar 70m2.

Na omzwervingen in de zoektocht naar het beste datacenter komen wij uiteindelijk uit bij I3D/SmartDC. Daar realiseren wij jaren van 100% uptime.

Weer groter

2019

De groei zet door en in juni 2019 besluiten wij dat het huidige kantoor te klein is en gaan we op zoek naar iets groters. Samen met IO4U zoeken we een pand met groeimogelijkheden en vinden deze in Reeuwijk.

Samenwerking

2020-heden

In 2020 wordt de VOF omgezet in een BV en gaan we intensief samenwerken met Q-CAT te Schiedam. Dit betekent nogmaals verhuizen en deze keer naar Schiedam.

Onze passie is ICT

Alle facetten van de ICT die voor u een uitdaging zijn, bieden wij aan. Kantoornetwerk, cloud oplossingen, hardware, software, VOIP, internetverbindingen, projectmanagement en bovenal onze inzet.

"Pas als de klant tevreden is, zijn wij het ook"

Adres

van Heekstraat 11
3125BN Schiedam

Contact

085 9023690
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

085 9023699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW | All Rights Reserved