Nooit meer zorgen over de updates en upgrades van uw Joomla website

NetSolid Update Joomla

NetSolid biedt al jarenlang de update/upgrade service voor iedereen die zonder zorgen wil werken met zijn Joomla website. Wij bieden de service ook voor Wordpress, Expression Engine en overige bekende Content Management Systemen (CMS)

De details op een rij 

  • Elke update van Joomla wordt kort na het uitkomen ge├»nstalleerd.
  • De extra extensies worden elk kwartaal gecheckt en geupdate. Bij een groot risico wordt een specifieke extensie direct ge├»nstalleerd.
  • De website wordt gemonitord op ongewenste aanpassingen en andere kwaadwillende acties.
  • Circa om de 3 jaar wordt uw website geupgrade naar de laatste Joomla versie.
  • Mocht u website toch ongewild aangepast worden, dan lossen wij dit voor u op.

Meer info over onze update/upgrade service.

Lees meer

Joomla 4.0, iets om rekening mee te houden!

joomla 3 end of support

Binnenkort verschijnt Joomla 3.7 en na 3 maanden staat Joomla 3.8 gepland. De ontwikkeling van Joomla als Content Management Systeem is voortvarend en de community werkt hard aan nieuwe functionaliteiten.
Onze klanten met een update/upgrade contract hoeven zich dan ook geen zorgen te maken omdat wij dit voor hen verzorgen.

Heeft u nog geen update/upgrade contract voor uw Joomla website: neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe website KVNW.nl is live

KVNW Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren

 De nieuwe website van de KVNW is live. Een groot project die in samenwerking met de opdrachtgever resulteert in een prachtig resultaat. 

Online werkplek

online werkplek windows 2016

Op dit moment zitten wij in de laatste testfase van onze nieuwe online werkplek. Deze is geheel op basis van Windows 2016 (look and feel van Windows 10).

Lees meer

Goed doel van dit jaar

NetSolid bank

Ieder jaar staan wij stil dat bij het feit dat de wereld niet alleen draait om ICT, websites en diensten. Dit jaar steunen wij een gezin die het niet ruim heeft en met minimale middelen moet rondkomen. In overleg met Mo Mansveld van "Stichting uit de Brand" hebben wij een gezin een nieuw bankstel geschonken. Het is voor het gezin nog niet bekend en zal als verrassing binnenkort worden geleverd. 

Wij hopen dat het gezin ons gebaar waardeert en in goede gezondheid en voorspoed in 2017 van de bank kan genieten. 

Nieuwe locatie datacenter Heerlen

NetSolid SmartDC I3D Heerlen cr

Vanwege de enorme vraag naar onze online werkplekken en cloud diensten zijn wij op zoek gegaan naar uitbreiding in de vorm van een 2e locatie voor deze diensten. Zojuist hebben wij een contract getekend voor de uitbreiding van onze colocatie diensten. Vanwege onze zeer goede ervaringen met I3D in de afgelopen jaren, hebben wij voor dat bedrijf gekozen maar dan voor het datacenter SmartdDC Heerlen.

100% uptime

Lees meer

niet vergeten: Gratis Windows 10 upgrade

Windows 10 Logo.svg

Tot 29 juli gratis

Als u de gratis update van Windows 10 nog niet heeft geïnstalleerd dan wordt het tijd om actie te nemen. Als uw pc of notebook nog draait op Windows 7 of Windows 8 dan heeft u nog tot 29 juli a.s. de tijd om dit gratis te doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het installeren van de Windows 10 upgrade is niet geheel zonder risico's. Is uw hardware compatibel, is de geïnstalleerde software compatibel of is uw internetverbinding snel genoeg? Wij kunnen deze upgrade voor al uw werkstations (pc's of laptops) uitvoeren. Onze specialisten weten waar de valkuilen liggen en lossen eventuele problemen direct op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u wilt dat wij de upgrade verzorgen.

Webruimte hosting vergroot

netsolid switch 700

Vanaf vandaag hebben wij de volgende hostingpakketten vergroot met extra harddisk(web)ruimte:

  • Basic webhosting van 500 mb naar 750 mb;
  • Advanced webhosting van 750 naar 1000 mb;
  • Enterprise webhosting van 1000 naar 1500 mb.

Joomla 3.5 update

J35

Het Joomla! project en het Production Leadership Team hebben op 22 maart jongstleden Joomla! 3.5 uitgebracht, de nieuwste in de 3.x serie. Men heeft 34 nieuwe functies toegevoegd, inclusief ondersteuning voor de recent uitgebrachte PHP 7 scripttaal, welke de website snelheid aanzienlijk verhoogt.

Update

Wij adviseren om uw website op korte termijn te updaten zodat u de nieuwste functies kan gebruiken en de laatste security patches worden geinstalleerd. Onze klanten met een Joomla CMS update/upgrade contract kunnen eerdaags de update verwachten. Heeft u nog geen update/upgrade contract, neem dan contact met ons op.

Lees meer

Responsive webdesign een must

NetSolid Responsive webdesignResponsive websites passen de website aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Een desktop, een tablet of smartphone en de website past zich automatisch aan de schermgrootte van het device. Het aantal beeldschermresoluties neemt alleen maar toe en responsive is daarom een belangrijke eis in de ontwikkeling van een website. Zo is er maar één website (meestel op basis van een CMS als Joomla, Wordpress of Expression Engine) die onderhouden moet worden. Bij elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Waarom een responsive website?

Lees meer

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

NetSolid Autoriteit Persoonsgegevens

Vanaf 1 januari 2016 is de Wet Bescherming Persoonsgegevens gewijzigd. Belangrijke wijzigingen zijn: de meldplicht van datalekken en groter boeterisico bij schending privacyregels. 

In het dagelijks leven wordt zowel zakelijk als privé de privacybescherming steeds belangrijker. En in de afgelopen jaren heeft de wetgeving zich hierop aangepast. De autoriteit persoonsgegevens heeft meer handvatten gekregen om de wet te handhaven door middel van hoge boetes.

Hoge boetes

Lees meer

Auteursrecht afbeeldingen

NetSolid Auteursrecht afbeeldingen.jpg

Afbeeldingen die je van internet kopieert mag je niet zomaar op je eigen website plaatsen. De maker van de afbeelding of illustratie heeft daar in principe  ‘auteursrecht’ op. Auteursrecht is het recht op een beeld, foto, schilderij, tekst, muziekstuk, etcetera, van iemand die iets gemaakt heeft. Hij of zij bepaalt zelf wat er met het beeld gebeurt. Als je een afbeelding wil gebruiken voor een website dan moet je vanwege het auteursrecht daar altijd toestemming voor vragen.

Mogelijkheden

Welke mogelijkheden heb je om afbeeldingen op je website te plaatsen?

Lees meer

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.